PDBeH tekst zeegroen 924x53

sleutel 200x200

 

Naam stichting: Pessoas Desaparecidas Brasil e Holanda (PDBeH)
Omschrijving: PROTOCOL   AVG   (Algemene Verordening Gegevensbescherming)
Betreft: Stappenplan
Datum: 12-04-2019, editie 1
   

 

 

 STAPPENPLAN

 

opstapelen watermeloenen op de marktDe stichting zet zich in om uit Brazilië geadopteerde kinderen over de hele wereld te helpen met het vinden van hun biologische familie, alsmede het verenigen van in Brazilië wonende moeders/vaders met hun vermiste kinderen/familie.

 1. Om dit te kunnen uitvoeren, gebruiken we in ieder geval de volgende gegevens:
 2. Naam, adres en woonplaats (NAW);
 3. geboortedatum, -plaats, - provincie/staat en – land;
 4. nationaliteit;
 5. eventuele gegevens over familie.
 1. De informatie van degene waar we voor zoeken (de zoeker) wordt opgeslagen in een database en een deel wordt op een poster gezet. De poster wordt op Facebook (FB) gepubliceerd en eventueel in de geboorteplaats openbaar opgehangen.
 1. De betreffende zoeker wordt geïnformeerd over de gegevens, die op FB, dan wel op de op te hangen poster wordt vermeld.
 1. De verkregen informatie wordt opgeslagen:
 2. In de computer van de oprichtster;
 3. In de computer van de penningmeester;
 1. Daarnaast kunnen de vrijwilligers, die voor een zoeker bezig zijn, de gegevens van betreffende persoon inzien. De overige gegevens zijn afgeschermd.
 1. De informatie wordt bewaard tot een jaar na het vinden van de biologische familie van de zoeker. Voor het verwijderen van alle informatie wordt deze compleet digitaal aan de zoeker overhandigd.

Bij eventueel later te organiseren “rootsreizen” zal de zoeker, als het langer dan een jaar geleden is, dat de familie gevonden is, de nodige informatie zelf aanleveren.

Ga naar boven