Pessoas Desaparecidas
 
 Brasil e Holanda

PDBeH is in 2012 gestart en vanaf 17 januari 2017 is PDBeH een Stichting. Vanaf 1 jan 2019 zijn wij ook een ANBI stichting.
PDBeH heeft toegang tot meerdere systemen waarbinnen gezocht kan worden.
De afgelopen jaren hebben wij veel geadopteerde Brazilianen over de hele wereld geholpen met het vinden van hun familie.
Wij geven geen garantie dat wij altijd je familie kunnen vinden.
Hoe meer informatie je hebt, hoe groter de kans dat wij snel gegevens kunnen vinden over je biologische familie. Maar omdat onze contacten in Brazilië ver reiken kunnen wij ook veel betekenen voor geadopteerden met weinig informatie over hun achtergrond. Het kan zijn dat het dan iets langer duurt.

Vrijwilligers
Ons werk kunnen wij niet doen zonder de vele, vele vrijwilligers in Brazilië en hier in Nederland.
Vrijwilligers in Brazilië: als er een familie gevonden is, willen wij natuurlijk dat er foto’s gemaakt worden en eventueel zelfs een filmpje.
Wij nemen dan contact op met een contactpersoon die daar in de omgeving woont en zij gaan naar de biologische familie om het eerste contact te leggen.

Vrijwilligers in Nederland: alle gegevens verzamelen van de zoeker, contact houden met de zoeker, de zoeker begeleiden wanneer er familie gevonden is, de eerste gesprekken begeleiden van zoeker met gevonden familie, enz. Daarnaast houden wij ook contact met Ministeries, FIOM, INEA enz.

Ben je geïnteresseerd om via ons op zoek te gaan naar je biologische familie? Kijk dan verder op onze website voor meer informatie.